Omega guard, shaklee dan handmade

kelebihan Omega 3 dalam #omegaguardshaklee?

1. Minyak Omega 3 dalam #omegaguardshaklee ni diproses dari ikan laut dalam lagi berair sejuk.. ikan apakah itu? Haaa.. macam ikan mackerel, herring..

2. Haaa.. perlu juga ambil tahu bahawa #omegaguardshaklee ni tak dihasilkan dari minyak hati ikan yang ada toksin.

3. Omega 3  dalam #omegaguardshaklee ni 3 kali lebih padat dari minyak hati ikan. Dan kaedah pembuatannya mestilah lebih haiibatt dan canggih dari minyak ikan biasa..

4. #omegaguardshaklee ni the only minyak ikan omega 3 paling tulen, paling halus dalam DUNIA, lengkap dengan 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi... termasuklah EPA, DHA dan ALA.

5. Nak tahu... 1 kapsul #omegaguardshaklee bekalkan 905mg asid lemak omega 3, EPA dan DHA. Kecil2 cili apa bak kata pepatah..

6. #omegaguardshaklee menjalani proses yg ketat daripada kaedah ultratulen bergred farmaseutikal dan berteknologi tinggi..

PENTING: Proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengektrask omega 3 yang ori dan menyingkirkan bahan berbahaya yang kita sebut sebagai metal.. seperti plumbum,  merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB.

Hati-hati memilih minyak ikan omega 3 di luar sana kerana kemungkinan tahap merkuri tinggi dan kualiti serta keberkesanannya belum tentu terjamin..

Naya sungguhlaa kalau beli sebarang2 jenama..  ingat dapat sihat, taoi bawa masuk TOKSIN DAN METAL DALAM BADAN PULAK DAHHH..

Tapi dengan #omegaguardshaklee JANGAN RISAU.. ia totally safe and clean..

Manfaat Omega 3 Dalam #omegaguardshaklee

1.  Omega 3 imbangi perubahan dan kepekatan hormon (PMS) wanita

2.  Melicinkan kulit.. antara efeknya kelihatan kemerah-merahan

3.  Cegah salur-salur darah dari tersumbat

4.  Sangat penting Omega 3 ni untuk nak elakkan strok

5.  Mengekalkan tekanan normal darah

6.  Bantu kurangkan ketegangan urat di leher

7.  Bantu kurangkan sakit kepala

8. Haaa.. ni paling femes..  Bangus untuk merendahkan kolestrol

9.  mencegah pembekuan darah dalam badan.. sebab tu kalau kita atau anak2 terjatuh dan benjol.. cepat2 lah makan omega 3.. ingat.. #omegaguardshaklee tau..

10. Kekalkan tahap trigliserida dan kolestrol LDL

11. Mengawal masalah obesiti kerana omege 3 boleh mencairkan lemak!

12. Kurangkan risiko penyakit jantung..

13. Sangat bagus untuk ibu hamil kerana ia membantu tumbesaran dan perkembangan otak baby.. sis sendiri amalkan dan bila buat test Alhamdulillah.. IQ mereka nak hampir ke genious..!

14. Tingkatkan perkembangangan memori janin, kanak-kanak dan orang dewasa..

15. Tingkatkan sistem imun tubuh.

16. Bantu menyihatkan paru-paru

17. Baiki alahan kulit seperti eczema, psoriasis dan sebagainya

18. Kurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupus erythematosus)

19. Bantu memperbaiki penyakit buah pinggang

20. Bantu untuk FIGHT #kanser / #barah paru-paru, payudara, prostat dan kolon.

21. Bantu meningkatkan kesihatan hati.. lebih2 lagi selepas pembedahan hati.. ambillah omega 3

22. Bantu pankreas pesakit #kanser / #barah untuk berfungsi dengan lebih baik

23. Pelihara fungsi-fungsi sendi serta pada masa yang sama cegah penyakit gout

24. Bantu masalah-masalah melibatkan otak:

- cegah insomnia
- kurangkan tekanan emosi
- kurangkan kemurungan dan kerisauan
- Bantu masalah autism
- masalah kanak-kanak hyperactive
- masalah schizophrenia
- masalah lupa pada wanita yang telah melahirkan anak

Powered by Blogger.