projek jahit-jahitan slingbag/cross-body handmade

first time, try pattern free dr swoon pattern.
Akhirnya terhasillah heidi foldover.

sepatutnya wristlet. Tapi, saiz wrislet yg agak besar dan memang ada simpanan beli tali sling tapi tak buat ape2 lagi. so, gunakan saja tali itu.

selepas dah jahit, maka digunakan bawak ke misi jalan-jalan ke utara. Yang best heidi foldover, ada zip dibahagian belakang. so, mycard atau boarding pass letak kat situ je.

kalau nak bagi star kat bag design ni. Saya bagi 4 stars dr 5 stars..

swoon pattern heidi foldover ada 2 saiz. yg saya jahit small size. Tapi, still muat phone note, small zippy wallet, wet tissue dan lain2.

Powered by Blogger.