Muka licin dan bersih dengan Nutriwhite

ATASI KULIT BERMINYAK DENGAN MUDAH

Dulu saya ada satu masalah kulit muka ( opkos ada lebih dari satu masalah kulit muka), kulit berminyak. Tapi takde lah kat seluruh muka. 

Orang kata t-zone. Dahi dan hidong

Pedap betul. Cuci muka, tak sampai petang dah start berminyak. Orang tengok muka kita pun bersilau-silau.

Kalau kikis minyak tu, boleh wat goreng ayam orang kata��.

Alhamdulillah, decide nak try pencuci muka nutriwhite shaklee. Dah 4 tahun guna pencuci ni. 

Sejak guna pencuci ni, masalah kulit berminyak pun hilang sampailah sekarang. Pernah sekali tu seminggu terputus pencuci muka ni. Alhamdulillah, minyak tak datang menyinggah.

Ada orang kata mahal. Tapi saya kata berbaloi. Mau tak berbaloi, beli setahun sekali je. 

Kalau sekali cuba, pasti nak lagi dan lagi

Kalau nak try, bolehlah contact saya di 019-3643991 (Aishah)

Powered by Blogger.